Facts About prefabrik ev Revealed

Wiki Article

Geleneksel betonarme evlerde olduğu gibi prefabrik evlerde de izin ve ruhsat zorunluluğu bulunmaktadır.

Demontaj ve taşıma ücreti karşılığında prefabrik evinizi istediğiniz konuma taşıyabilmekteyiz.

Prefabrik evlerde küfile oluşmaz sıcaklık açısından dengeli bir ortam sağlanır. Modern tasarımları sayesinde insanların ruh sağlığı da ön planda tutulur. Prefabrik evlerin üretiminde, belirlenmiş kontrol noktaları vardır ve kalite kontrol en üst seviyede sağlanır.

Prefabrik evlerimizi özellikle en çAlright sattığımız bölgelerden olan karadeniz bölgesinde prefabrik evlerimiz rahatlıkla kullanılmaktadır özellikle yaylalarda ve köylerde inşaatın zor oluşu prefabrik evlerin tercih edilmesini sağlamaktadır. Peki prefabrik evler bu kadar rakımda kullanılabilir mi ?

Dış duvar kalınlığı 10 cm, iç duvar kalınlığı olarak six cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Hem ergonomik hem de ekonomik olan prefabrik evler; istenen her oda sayısı ve metrekare boyunda üretilir. Sağlamlığı sağlamak için projeleri özel olarak tasarlanan yapılar; araziye konulmadan önce temel betonu atılır. Son derece pratik bir süreç sonrasında üretimi tamamlanan prefabrik evler; hem daha kısa sürede teslim edilir hem de daha az maliyetli olur.

Karmod, müşterilerine prefabrik ev tek katlı prefabrik evlerden prefabrik villaya prefabrik kadar pek çAlright farklı türde hazır prefabrik ev modeli sunar. Alanında uzman konut tasarımcılarının özgün çalışmalarıyla tasarlanan Karmod hazır ev modelleri aşağıdaki şekildedir:

Bunların yanı sıra inşa sonrası evde ortaya çıkabilecek herhangi bir kusur için garanti prefabrik ev aldığınızdan emin olmalısınız. Sözleşmede belirtilen fiyatlara hangi hizmetlerin dahil olduğunu netleştirmelisiniz.

Yaman Prefabrik Ev Yapı Teknolojileri, müşterilerine daima yenilikçi tasarımlar ve dayanıklı yapılar inşa etme amacıyla hizmet vermektedir.

Prefabrik ev Sivas, Prefabrik ev Samsun gibi farklı şehirlerde de koşulları ve iklimi ne olursa olsun konforlu ve güvenli bir yapı olduğu kanıtlanmıştır.

Prefabrik ev temeli üretici firmanın vereceği plana göre atılmaktadır. En doğru uygulama için theşağıdaki zemin betonu uygulama videosunu izleyebilirsiniz.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama prefabrik ev modelleri 7m ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık seven-9 ton arasında değişir.

Deprem ve Afet Bölgeleri: Afet sonrası geçici veya kalıcı barınma ihtiyacını karşılamak için ideal olabilir.

İzmir’de prefabrik ev prefabrik bir yapıya sahip olmak rahat bir yaşamı vaat etmektedir. Çünkü prefabrik yapılar hangi konuma yerleştirilse yerleştirilsin ısı yalıtımları sayesinde serinlik ve konfor sağlamaktadır.

Report this wiki page